SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

Kapı Hidroliklerinin Değişimi

Kapı Hidroliklerimizin hepsi üstüste bozulmuştu! Hiçbiri ayar vidasıyla ayar tutmuyordu. Yenilerinin takılması gerekiyordu.

Civardaki firmalardan ve ustalardan garanti konusunda net bir cevap alamadım. Kale'nin bölgemize bakan resmi servisi olan Uçar Anahtar'a ulaştım.

Uçar Anahtar yetkilisi, kapılarımızın ağır olduğunu, mevcut takılı ve bozuk hidroliklerin yetersiz olduğunu söyledi. Bir üst boyunun takılması gerekiyormuş. İşlemi onayladım. Üç Giriş kapımıza da mevcut hidroliklerin bir üst boyu olan 4 numaralı kapı hidroliği takıldı. Çıkan eskiler de yönetim odasındaki mutfak dolabının içine bırakıldı.

Ürünler 5 yıl garantiliydi. Yaklaşık 3 yıl sonra biri bozuldu. Garantili iş yaptırdım. Böylece bozulanı hiçbir ücret ödemeden yenisiyle değiştirdiler.

Gelen personelin ismini yayınlamak için iznini alma imkanım olmadı. Bu sebeple isimleri örtüyorum. En ufak bir şüpheniz bile varsa, çıplak gözle görmek istemeniz halinde gösteririm. Söylemeniz yeter.

3 adet 5 yıl garantili 4 numara Kale Marka Kapı Hidroliği KDV Dahil 566,40TL tuttu. Hem faturayı, hem de 3 kapı hidroliğinin garanti belgelerini aşağıda paylaşıyorum.