SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

Tasarruf için Sensör Montajı, Zil Arızası Onarımı, Kablo Kanal Düzenlemesi vb. İşler Fatura ve Fotoğraflar

1- Yönetime geldiğimde bahçe aydınlatmaları mekanik zaman saatine bağlıydı.
2- Gün doğumu ve batımı saatleri her gün değişir. Ve ayrıca o zamanlar yaz saati uygulaması da vardı.
3- Bu yüzden bahçe aydınlatmaları gün doğumu-batımı saatlerine uygun yanıp sönmüyordu.
4- Bu sorunu çözmek için mekanik zaman saatini sık sık ayarlamak gerekiyordu. Ama bu pratikte imkansızdı. Kapıcılar ayarlarken hata yapabiliyordu. Bu yüzden bahçe aydınlatmaları ya gündüz yanıyor ve elektrik tasarrufu sağlanamıyordu. Ya da hava karardıktan çok sonra yanıyor ve karanlıkta yanmaması ve geç yanması sorun oluyordu.
5- Sorunu çözmek ve elektrik tasarrufu sağlamak için ya fotoselli sensör taktıracaktık. Ya da dijital astronomik zaman saati taktıracaktık.
6- O dönemde astronomik zaman saatleri yeniydi ve fiyatları bütçemizi aşıyordu. Çünkü aidatlar 60TL-70TL-80TL olmasına rağmen birçok kişi o dönemde aidatını ödeyemiyordu.
7- Ekonomik bir çözüm olarak fotoselli sensör sistemi taktırmayı tercih ettim.
8- Bu ve buna ek birkaç katkı sayesinde, Teknik Isı Eşanjör elektriği ve Kapıcı Dairesi elektriği DAHİL gelen Aralık 2018 elektrik faturalarımız toplamı 882,90TL'ydi ve hepsini de ödedim.
9- Yukarıda yazdıklarıma ek birkaç onarım daha yapıldı. (Zil onarımı, kanal düzenlemesi vb.) Hepsi elektrikçinin yazdığı açıklama yazısında mevcuttur. Yazı, fatura ve fotoğraflardan bazıları aşağıdadır. Not: Mail adresi elektrikçinin şahsi adresi olduğu için örttüm.