SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

D10 Blok'un 2015-2018 Yönetiminden Önemli Duyuru!

1- Yöneticilik yaptığım 2015-2018 arası 4 yıllık dönemde yaptığım harcamaların lüzumsuz olduğunun iddia edildiğini ve bunların benden tahsil edilmesi gerektiğinin konuşulduğunu öğrendim.

2- Bu sebeple yöneticilik yaptığım döneme ait fiş, fatura ve gelir gider kayıtlarını sadece denetimin değil, bütün kat maliklerinin, kat sakinlerinin ve hatta kiracıların dahi şeffaf bir şekilde görebilmesi için www.d10blok.com sitesinden yarın sabah itibariyle yayınlamaya başlıyorum.

3- www.d10blok.com sitesinde yayınlayacağım herşeyi sizlere düzenli olarak haber vereceğim. Fişler, faturalar, makbuzlar, ve yapılan her işin detaylı açıklamalarını www.d10blok.com adresinde okuma ve inceleme imkanı bulacaksınız. 

4- Lütfen yayınlayacağım her şeyi dikkatlice okuyup takip edin. 3-4 kişinin hazırladığı detaysız yüzeysel özet bir raporla yetinmek yerine, her şeyi her detayıyla ve bütün açıklığıyla kendi gözlerinizle görme ve inceleme imkanına kavuşacaksınız.

5- Sakın unutmayın,

+ Fişler, Faturalar, Makbuzlar,

+ Gelir-Gider tabloları,

+ D10 Blok’u ne halde teslim aldığımı ispatlayan imzalı devir teslim tutanağı,

+ D10 Blok için ücretsiz yaptırmayı başardığım işler,

+ Senelerce halı altına süpürülmüş olup benim çözdüğüm idari sorunlar,

+ D10 Blok’daki yaşlı bir komşum için cebimden yaptığım jest,

+ Arkamdan “A Girişi kayırıyor” demesinler diye A girişe kendi cebimden yaptığım masraflar!

+ D10 Blok’tan alacaklı olduğum ve senelerdir ödenmeyen tutarlar dahil her şeyi www.d10blok.com sitesinden görebileceksiniz...

6- Belgeleri www.d10blok.com adresinden yayınlamama şiddetle karşı çıkanlar olabilir. Şayet şeffaf bir şekilde yayınlamama itiraz eden ve engel olmaya çalışan olursa, Lütfen onlara şu soruları sormaktan çekinmeyin:

“Adam fişini faturasını makbuzunu gözler önüne seriyor. Her şeyi açık açık yazıyor. Seni rahatsız eden ne? Ortaya çıkmasından korktuğun bir şey mi var?”

Önemli Not: Yukarıda yazdıklarımı yapmaya Mayıs’ta karar verdim ve Mayıs ayında www.d10blok.com adresini 1 yıllığına daha kendi paramla satın aldım!. Yani bu attığım adım yeni alınmış bir karar değil!