SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

Bahçe Sulama İçin Aldığım Elektrik Kablosu ve Hortum Fişleri

Bahçe sulaması için, hepinizin bildiği o malum sebepten dolayı İSKİ şebeke suyunu kullanmak çok yüksek maliyetli olmuştu. Bu sebeple bahçe sulamada İSKİ suyuna alternatif olarak bahçedeki kuyuyu kullanmamız gerekiyordu. Fakat o kuyudaki suyu kim kullanırsa, kuyudaki motora da elektriği kendi veriyordu. Bu sebeple kuyuyu kullanabilmemiz için elektriği de bizim vermemiz istendi. Böyle bir elektrik uzatma kablomuz olmadığı için satın almamız gerekti.

Ayrıca eski hortum da çok yıpranmıştı. Su sızdıran yerlerini tamir bandıyla kapatmamıza rağmen sürekli farklı yerlerden patlıyordu. Yani işlevini tamamen kaybetmişti. Bu sebeple yeni bir hortum satın alımı ihtiyacı doğdu.

Bunları satın almak için kapıcı ile birlikte aşağıdaki fişlerde adları yazılı dükkanlara gittik. İlkinden bahçe sulama için makaralı elektrik uzatma kablosu satın aldım. (Blokta başka işlerde de kullanmaya uygun olduğu için makaralı olanından aldım. Fişteki ödeme tarihi: 06/06/2017 SAAT 13:56

Ardından ikinci dükkandan da biri ön cephede, diğeri arka cephede kullanılmak üzere iki adet bahçe sulama hortumu ve bağlantı aparatlarını satın aldım. Fişteki ödeme tarihi:  06/06/2017 SAAT 14:16

Son kapıcı D10 Bloktan gittikten sonra, bazı komşularımız blok için aldığım makaralı uzatma kablosunu bahçeyi sulamak için kullanıyorlardı.

Bu hortumlar ve bu kablo da mı fuzuli? Bunun da mı parasını benden istiyorsunuz? Sizi vicdanınızla başbaşa bırakıyorum!

Fişler dekontlar: