SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

YİNE HAKLI ÇIKTIM! 15 EYLÜL 2021

Yine haklı çıktım! Bugün EK ÖDEMELİ Ağustos Aidatlarının SON ÖDEME GÜNÜ. Buna rağmen HALA PANODA EK ÖDEMELERLE İLGİLİ TEK BİR AÇIKLAMA BİLE YOK!

"Whatsappa yazdık, baksalardı" demelerini dikkate almayın! ÇÜNKÜ BİZİM WHATSAPP'I AÇMA, GRUPLARA BAKMA ZORUNLULUĞUMUZ YOK! AMA YÖNETİMİN BU EK ÖDEME VE DİĞER HERŞEYLE İLGİLİ PANOYA AÇIKLAMA YAZMA ZORUNLULUĞU VAR!

Kaldı ki, Kapıcı Maaşı ve Sigortası YOKKEN (0TL), Su Faturası YOKKEN (0TL) Eşanjör Elektriği YOKKEN (0TL), kapıcı dairesi birkaç ay önce tahliye edildiği için, kapıcı dairesinin elektriği suyu doğalgazı da YOKKEN (0TL), Yönetime hala 120-150-180TLlik kapıcılı apartman aidatı ÖDENİRKEN, üstelik çöpümüzü bile KENDİMİZ ATARKEN;

BÖYLE BİR EK ÖDEMENİN PANODAN DUYURULMAMASI KADAR BÜYÜK BİR GARABET OLABİLİR Mİ?!

PANOYA YAZILMAYAN HER ŞEYDEN ŞÜPHE DUYMAK DA EN DOĞAL HAKKIMIZ! BİR DÜŞÜNÜN BAKALIM, WHATSAPP'A YAZDIKLARINI NEDEN PANOYA YAZMIYORLAR?! 

Sakın Unutmayın: BİZİM WHATSAPP GRUPLARINA BAKMA ZORUNLULUĞUMUZ YOK! HATTA WHATSAPP'I AÇMAK ZORUNDA DEĞİLİZ! 

AMA YÖNETİM HERŞEYİ PANOYA YAZMAK ZORUNDA!

ŞİMDİ EĞER İSTERSENİZ NASIL HAKLI ÇIKTIĞIMA DAİR BÜTÜN DETAYLARI BİRLİKTE OKUYALIM:

Hatırlarsınız, şu anki yönetim D10 Blok Whatsapp Grubuna kat maliklerinin yazmasını yasaklamış ve sadece yönetimin yazdığı duyuru grubuna çevirmişti. D10Blok'ta çıkan yangından sonra da her giriş için ayrı Whatsapp Grubu kurmuştu. Böylece A-B-C Giriştekilerin birbirlerinin gruplara yazdıklarını okuyamaz hale gelmelerini sağladılar! A-B-C Girişler arasındaki iletişimi kopardılar! Bundan önceki yönetim de D10 Blok Whatsapp grubunu benden gizlemiş, beni gruba almamıştı! Böylece cevap hakkım engellenmiş ve hatta atılan iftiralardan bile yıllarca haberim olmadan yaşamıştım. Zaten hatırlarsınız, bu siteyi açmama sebep olan aşağılık iftirayı bile geçenlerde daha yeni öğrendim!

Aylar önce A GİRİŞ Grubunda birşey farkettim. Yaşanılan onca sıkıntıya benden başka tepki veren kimse yoktu! Hatta SGK'dan gelen cezayı ortaya çıkarttığımda bile A Giriştekiler tek bir şaşkınlık dahi göstermediler, yönetime tek bir soru bile sormadılar! Bu mantıklı bir durum değildi! Ama sessiz sedasız benden gizli tutulan yeni bir Whatsapp grubunun kurulmuş olabileceği anlamına gelebilirdi! 

Bu şüphemi doğrulayan bazı yazışmalar oldu! Mesela birkaç kişi arasında başı olmayan bir yazışma vardı. Belli ki yazışmaya benim olmadığım bir başka grupta başlamışlar. Ama Allah'ın işine bakın ki, sonra grupları karıştırıp sohbete benim olduğum gruptan devam etmişler!!! Yani başı olmayıp sonu olan yarım bir sohbetle kendi kendilerini İFŞA ETTİLER!

Ben de Whatsapp uygulamasını telefonumda dondurdum ve beklemeye başladım. Ben sessizliğe bürününce bu yüksek aidatlarla ne yapacaklarını ve ne bilgi vereceklerini bekleyip görmek istedim. (Whatsapp'ı silmedim, sadece uygulamayı  dondurdum ki bildirim de gelmesin. Yazışmalar hala orada duruyor. Kimse Whatsapp'ı sildiğimi sanıp grup kapamaya, mesaj silmeye güvenmesin, bendekiler silinmez!)

Ben Temmuz'da sessizliğe bürününce, Ağustos ayı aidatlarıyla İLK EK ÖDEME geldi. Üstelik yüksek aidatlara rağmen bu ek ödemenin AÇIKLAMASI PANOYA ASILMADI!

Ben de bu yazıyı yazmak için son ödeme tarihine kadar sessizce bekledim! Bugün aşağı inip panonun ve dış kapının fotoğraflarını çektim. Son ödeme tarihinde bile bir açıklama yazmamışlar. (Yönetici maaşına 1000TL zam yapın, yardımcısına da 700TL maaş bağlayın! O zaman zahmet edip belki bir açıklama yazarlar!!!)

Bundan sonra bütün blok yönetimlerinin Whatsapp'a sığınarak KISITLI/EKSİK/HATALI bilgilendirmeler yapmasını, farklı gruplara farklı şeyler yazmasını ve beni gruba almış gösterip, benden gizli benim olmadığım/alınmadığım bir başka grupta haberim olmayan şeyler yazıp "Whatsapp'a yazdık" lafının arkasına sığınmalarını önlemek için bundan sonra whatsapp'ı açmayacağım! Bundan sonra eleştirilerimi de bu web sayfasından yapacağım!

Çünkü yönetimlerin Whatsapp'ın kolaylıklarına sığınıp bunları yapması, biz kat maliklerinin düşünme ve sorgulama özgürlüğümüzü elimizden almaları anlamına gelir!

Ben Kat Malikiyim. Bugün aidatarın son ödeme tarihi olmasına rağmen, EK ÖDEMENİN NEDEN TOPLANDIĞINA DAİR HALA HİÇBİR BİLGİM YOK, HİÇBİR BİLGİLENDİRME YAPILMADI! DELİL OLARAK, PANONUN ve DIŞ KAPININ BUGÜN YANİ 15 Eylül 2021'DE TEKRAR ÇEKTİĞİM FOTOĞRAFLARINI DA BURADAN PAYLAŞIYORUM:

NOT: Hatası, kusuru olan yönetimler sansürü severler! İnsanların birbirleriyle olan etkileşimini akamete uğratmayı, birbirlerinin fikirlerinden görüşlerinden haberdar olmalarını engellemeyi severler. Bu ülkelerin yönetimleri için de, apartman yönetimleri için de değişmez evrensel bir hakikattir!

AGiriş - İçerisi -  AÇIKLAMA YOK



A Giriş - Dışarısı -  AÇIKLAMA YOK: