SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

Eski kapıcının D10 Blok'a başlattığı icra takibi hakkında

Bloğun ilk kapıcısı bloğu geçen sene 10.000TL'lik icraya vermiş. İlk icra takibi hatalı olarak yetkisiz Küçükçekmece icra dairesinden yapılmış. Üstelik ilk icra takibine de yönetici olarak benim adım yazılmış. Oysa ben 2,5 yılı aşkın süredir yönetici DEĞİLİM! Ayrıca Eski kapıcıının avukatıyla da konuştum. Bu hatasını kabul etti ve benden de özür diledi. YANİ BENİMLE HİÇBİR ALAKASI YOK!

Ama birileri bunu da fırsat bilip yine iftira atmışlar. Bu icrayı benim yüzümdenmiş gibi göstermeye kalkmışlar. BU İCRA TAKİBİNİN BENİMLE HİÇBİR ALAKASI YOK!

Gerçekleri anlatayım ki, bu konuda da artık bana iftira atılmaktan vazgeçilsin!

Benden önceki yönetici döneminde, kapıcı dairesini su basmış. Bunun üzerine İlk eski kapıcı 2000TL zararı olduğunu söylemiş. Kapıcının iddiasına göre de benden önceki yönetici önce ödeme sözü vermiş. Sonra da ödeme yapmaktan vazgeçmiş! Ve bu parayı dairelerden kapıcının kendisinin toplamasını istemiş! İlk eski kapıcının anlattıkları böyleydi.

Özetlersek:
Benden önceki yönetim zamanında 2000TLlik bu zarar tazmin edilseydi, yıllar sonra 10.000TLlik bir icra takibiyle karşılaşmazdık! Ve bu 
icra takibinin benim yöneticilik dönemimle de HİÇBİR ALAKASI YOKTUR!

Yalnız ben birşeyi çok merak ediyorum: Şu anki yönetim, bu konuda eski kapıcıya bir ödeme yaptı mı? Çünkü kapıcı maaşı sgk eşanjör elektriği suyu gibi giderler aylardır olmamasına rağmen hala 120-150-180TL aidat ödüyoruz! Ve bu şartlarda, bu aidatların aidatların yetmediği gerekçesiyle, bir de daire başı Ağustos ayında 50TL ek ödeme toplamaya kalkıyorlar!

Daha önce de 17.000TLlik SGK cezasını bu yönetim bize söylememişti. O cezayı da birkaç ay önce ben ortaya çıkartmıştım. Şimdi buradan soruyorum:
Bu yönetim, bloğun ilk kapıcısına herhangi bir ödeme yaptı mı? Aslen 2000TL olan uyuşmazlık için icra takibinde talep edilen 10.000TL ya da üzerinde bir ödeme yaptı mı? Aidatların yetmemesinin sebebi bu olabilir mi?