SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

AKBANK'TAN ÇEKİLEN 633TL NEREDE?!

AKBANK'taki aidat hesabımızdan çekilen 633TL nereye gitti?
İşte açıklamalar ve belgeler:
1- Eski kapıcının icra dosyasına 12.000 TL yatırdım. (Açıklamayı geçen sene bu sitede yaptım!)
2- Ardından avukatıyla görüşüp şöyle anlaştık:
+ Her tapu sahibi, kalan tutardan payına düşeni en geç 1 ay içinde ödeyecekti.
+ Onlar da dairelere 89/1 göndermeyecekti.
+ Akbank'taki aidat hesabımıza da haciz koymayacaklardı.
+ Apartmanın normal işleyişi de devam edecekti. (Faturalar-SGK-Maaş ödemeleri zamanında yapılacak, mağduriyet yaşanmayacaktı)
3- Herkese bilgilendirme SMS'i ve WhatsApp mesajları gönderdim. Ben dahil bazı komşularımız aynı gün ödeme yaptık! Ödeme yapmayanlara, detaylı bir bilgilendirme yazısı dağıttım.

4- Karşı taraf anlaşmış olmamıza ve ödemelere başlamış olmamıza rağmen Akbank Hesabımıza haciz talebinde bulundu! Öğrenince yeni astığım aidat tablosunu hemen söktüm.

5- Bu arada bir blok sakini ısrarla tapularının payına düşenleri ödemeyeceğini söyledi. Kendisine durumu anlattım. Bana özetle şunu teklif etti: 
-> Ben aidat tablosunu tekrar asacakmışım.
-> O ödemeyecekmiş.
-> Daireler aidat ödeyince, onun payına düşen aidatlarımızdan haczedilecekmiş!!!
-> Daha sonra ben de aidatlarımızdan haczedilen onun payları için ona dava açacakmışım!!!
BAK SEN ŞU İŞE!!!

6- Tabii ki reddettim. Aidat tablolarını asmadım.
7- Hesaptaki son parayla İSKİ'ye ödeme yaptım. Bu arada haczi geciktirecek B planım devreye girdi. 

8- Tam bu sırada bir komşumuz icra dosyasına yollayacağı payını yanlışlıkla bloğun AKBANK hesabına yatırmış. Açıklamaya da yanlışlıkla "TEMMUZ" yazmış. Oysa bizim hiçbir aidatımız 633TL olmadı!
9- Hesaptaki son parayı İSKİ'ye ödemiştim. Aidat tablosunu da sökmüştüm. Yani o 633TL'yi AKBANK üzerinden icra dosyasına EFT yapsaydım, EFT ücreti 633TL'den kesilecekti. Komşumuzun payı icra dosyasına eksik yatacaktı! EFT bedelini bankaya yatırsam, bu sefer dairenin hatasının bedelini blok ödeyecekti!
10- Kendisinden yazılı izin belgesi aldım. Ve bloğa masraf çıkartmadan sorunu çözdüm!
 
11- Herşeyin bir açıklaması ve belgesi mevcut. Belgeler aşağıda. Kendi banka hesabımdan o dönemde 1 kapıcı maaşı ödemesini kendi cebimden yaptım! Daha sonraki bir tarihte de D10Blok'un ısısı kapanmasın diye aynı kendi hesabımdan Teknik Isı'ya iki (2) tane ödeme daha yaptım. (yine kendi cebimden!) Bütün dekontları bloğa Ocak 2019'da dağıttım. Ama görmek istemeyen gözler görmedi! Vayy be ben burada neler çekmişim,..

12- Son paylaştığım faturadan sonra "hepsi bu kadar mı?" diyenler olmuş! Avukat parası, tanık harcı, noter giderleri, diğer fişler ve faturalar dahil herşeyin bir belgesi ve açıklaması mevcut!
13- FAKAT A Giriş'te çıkan yangın sebebiyle, bu tür önemli evrakları evimin dışında, daha güvenli bir lokasyonda tuttuğum için yayınlamam zaman alıyor! Bir düşünün, o yangın evime kadar ulaşsaydı belki de ben tek bir belge bile yayınlayamayacaktım! Evrakları neden evde tutmadığımı ve herşeyi yayınlamamın neden bu kadar zaman aldığını umarım anlatabilmişimdir!
 
Belgeler:

NOT: O kişi sonunda pes etti ve ödedi! Kimsenin hakkı kimseye geçmedi!