SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

O LAHMACUNLARI KİM YEDİ? O SUYU KOLAYI KİM İÇTİ?

Aşağıda fişlerini göreceğiniz harcamalar, Çocuk Parkı, Kamelya, Ambulans-İtfaiye girişi için rampa yapımında ve bahçemizdeki koskocaman kaya parçaları atılırken çalışan Belediye İşçilerine ikram edilmiştir. Bu ikramlar lahmacun-içme suyu-kola ve gazozdan ibarettir. Bu işçiler Temmuz ve Ağustos sıcaklarında bizim için çalıştılar. (Bu ikramlar sadece 13/07/2018-14/07/2018-16/07/2018 ve 04/08/2018 tarihlerindeki ağır işleri yapan işçilere sunulmuştur. Diğer belediye çalışanlarının bloğumuza hiçbir maliyeti olmamıştır.)

Üstelik bu işler de tarafımdan Belediyeye ücretsiz yaptırılmıştır.

Bu ikramlardan 1 bardak su dahi içmedim. Üstelik bu harcamaların her biri D10 Blok'un banka kayıtlarında da mevcuttur.

Hatırlarsınız, aidatların tamamen bankaya yatırılması ve makbuzla aidat toplama devrinin kapanması bizzat benim talebimle gerçekleşmişti. 2015'te istifa etmiştim. Kasım 2015 toplantısında bana devam etmemi söylediniz. Hatırlarsınız, aidatların tamamen bankaya yatırılması şartıyla devam edeceğimi söylemiştim. Siz de benim bu şartımı kabul etmiştiniz.

Bazılarının attığı iftiralar eğer doğru olsaydı, böyle bir şart koşar mıydım hiç? Benden şüphe duymayan, bana daima güvenen komşularımı tenzih ederek söylemek isterim ki; Arkamdan kötü söz söyleyip, "bloktan yemek yemiş" deyip iftira atanları vicdanları ile başbaşa bırakıyorum!

NOT: Aşağıda fişi olan bütün ödemeler fişin kesildiği anda D10 Blok'un banka hesabı üzerinden ödenmiştir. Bu ödemelere ilişkin hiçbir borç yoktur! Ayrıca Esenkent Büfe'den başka bir alışveriş de yapılMAMIŞTIR! Yani Esenkent Büfe'ye benim dönemimden hiçbir borç yoktur!




FİŞLER:
1: Emirhan

2: Esenkent Büfe

3: Esenkent Büfe

4: Esenkent Büfe

5: Esenkent Büfe

6: Emirhan

7: Esenkent Büfe

8: Emirhan

9: Esenkent Büfe

10: Opet Çağdaş Petrol

11: Opet Çağdaş Petrol

12: Emirhan


Yukarıda yazmayı unutmuşum. Esenkent Büfe fişlerine plastik bardaklar dahildir.