SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

D10BLOKTAKİ CAN VE MAL GÜVENLİĞİ TEHLİKESİ HALA DEVAM EDİYOR!

Çok kısa yazacağım çünkü bir sonraki yazım da çok önemli.

AYLARDIR KAPICILI APARTMAN AİDATI TOPLAYAN, AMA KAPICILI APARTMANIN EN BÜYÜK GİDERİ OLAN KAPICI MAAŞINI VE SİGORTASINI AYLARDIR ÖDEMEYEN D10 BLOK YÖNETİMİ, TOPLADIĞI AİDATLARLA AŞAĞIDAKİ CAMI,
AYLARDIR NEDEN TAMİR ETTİRMEDİ?!

Fotoğraflardaki kırık cam sene başından beri bu halde. Kimse de camı onarmamış. Şimdi cama iyi bakın. Bu cam 1. katta. Camın kırık parçalarından biri kopup aşağıda oynayan bir çocuğa ya da bir alt katta camdan bakana ya da camı silene saplansa, bunun vebalini kim üstlenecek? Bunun hesabını kim ödeyecek? 
Tabii ki biz D10 Blok Kat Malikleri!

 

Fotoğrafta gördüğünüz dolap kapağı, aylardır merdiveni işgal etmekte. Gece deprem olsa, elektrik kesilse, karanlıkta merdivenden inen biri buna takılıp düşüp zarara uğrasa ya da hayatını kaybetse, bunun vebalini kim üstlenecek? Bunun hesabını kim ödeyecek?
Tabii ki biz D10 Blok Kat Malikleri!


İnsan canını önemsemeyip de sadece parayı önemseyen varsa eğer aramızda; öylesine de anlayacağı dilde şu soruyu sormak lazım: Böyle bir kaza sonucu, bizlere açılabilecek tazminat davası KAÇ YÜZ BİN LİRAYA mal olur? Kaç kat maliki bunun altından kalkabilir?

Bazıları yangındaki ihmal için "kaza" demişlerdi. Ama göz göre göre hatalı işlemler sonucu önce bodrumdaki boruların kesilmesi ve spiral veya tilki kuyruğu yerine gaz kaynağı ile kesilmesi yüzünden o yangın çıktı! (İGDAŞ yetkilisinin paylaştığım videoda anlattıklarını dinleyin! Dediklerini ispatlayan fotoğraflar da bende mevcut olup, ilk fırsatta bu sitede yayınlayacağım!)

Bu dolap kapağı ve kırık cam da tıpkı yangın gibi ağır kusur ve ihmal içeriyor. Ama yazdıklarımdan biri Allah korusun yaşansa, manevi vebal kime ait olur? Yargı buna "kaza" mı der? Yoksa D10 Blok Kat Malikleri  YÜZ BİNLERCE LİRALIK bir tazminatla mı karşı karşıya kalır?