SKANDAL FOTOĞRAFLAR! SAKIN KAÇIRMAYIN!

D10 Blok Yangını Sonrası Yönetim Nerede?!!

Bu videoda, ben dairelerin gazını açtırırken Yönetim'in ortada olmadığını görebilirsiniz!


Lütfen Videoyu izledikten sonra aşağıdaki fotoğraflara bakmayı unutmayın!
Bu fotoğraflar yangından sonraki onarımlarda çekildi. Ustayı doğalgaz borusunun kaynaklı yerine halatla bağlayıp sarkıtmışlar!
Bu, D10 Blok'a yangından sonra bir de gaz patlaması riski yaşatmak değil de nedir?
Klasik "bişi olmaz" zihniyeti. Zaten D10 Blok Yangını da "bişi olmaz" zihniyeti yüzünden çıkmadı mı?

 

Çok sevdiğim bir söz vardır: Her toplum hak ettiği gibi yönetilir!
Pazar günkü toplantıda yapacağınız şey, yönetici seçmek değil;
Neyi hak edip neyi hak etmediğinize karar vermek olacak!

Ben de kendinize neyi layık gördüğünüzü merakla bekliyor olacağım. Çünkü ben toplantıya katılmayacağım. Zaten katılsam da dinlememek için konuşturmaz, sözümü keser, bir kavga gürültü ortamı yaratırsınız! Ama benim toplantıda söyleyeceklerim de burada yazdıklarımdan farksız olacaktır. Çünkü benim özüm de sözüm de bir!


NOT: Videonun açıklaması:
27 Kasım 2020'de D10 Blok A Giriş'te saat 14:00 civarı yangın çıktı. Yangın takriben 1-2 saat sürdü. Ama Blok Yönetimi ne yangın sırasında, ne de sonrasında İGDAŞ'ı aramamış. Bizler kelle koltukta yaşarken, su, elektrik, doğalgaz, internet, uydu, telefon dahil bütün hizmetlerimiz kesilmişti. Gidecek yeri olan Yönetim, Yangının söndürülüşünden gece yarısına kadarki 8 saat boyunca İgdaş'ı aramamış!

Yönetimin  yangın söndürüldükten sonraki 8 saat boyunca İGDAŞ 187'yi aramadığını öğrenince, gece yarısı İGDAŞ'ı aradım ve çağırdım. İGDAŞ 20 dakikada geldi. Tespit ve müdahaleyi yaptırdım, dairelerin gazını açtırdım! Hiç değilse ocağımızda aşımız pişti, çayımız demlendi! Ama Yönetim İgdaş'a ayıracağı 20 dakikayı bile bizlerden esirgedi!

Bu videoda, ben dairelerin gazını açtırırken Yönetim'in ortada olmadığını görebilirsiniz!